Macaroane cu smântână și brânză
Macaroane cu smântână și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Epicurious are 19 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, oregano, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane cu smântână și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați poblanos pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz, apoi aprindeți flăcările moderat ridicate. Prăjiți poblanos, întorcându-vă ocazional cu clești, până când pielea este veziculată și carbonizată, 4 până la 6 minute. (Alternativ, fierbeți poblanos pe o tigaie de broiler la aproximativ 2 inci de căldură, întorcându-vă ocazional cu clești, 8 până la 10 minute.)
Transferați poblanos imediat într-un castron mare și acoperiți.
Lăsați aburul 10 minute, apoi curățați sau frecați pielea și aruncați tulpinile, semințele și coastele.
Tăiați poblanos în benzi groase de 1/4 inch.
Gatiti ceapa cu sare in unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa este aurie, 10-12 minute.
Adăugați poblanos, serrano, usturoi și oregano și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
În timp ce ceapa se rumeneste, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, 14 până la 15 minute. Rezervați 1/4 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Adăugați paste în amestecul de chile împreună cu crema și apa de gătit rezervată. Creșteți căldura la mare și gătiți, aruncând, până când pastele sunt bine acoperite, aproximativ 1 minut. Se amestecă brânza.