Frumos Zucchini Carbonara
Frumos Zucchini Carbonara necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 958 calorii. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, smântână grea, pancetta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 81%. Încercați Zucchini carbonara, Taitei De Dovlecei Carbonara, și Bucatini Carbonara cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carbonara este un sos clasic de paste făcut cu smântână, slănină și parmezan și este absolut delicios. Încercați să cumpărați cele mai bune ingrediente pe care le puteți, deoarece asta vă ajută cu adevărat să faceți acest fel de mâncare uimitor. Folosesc o varietate variată de cimbru, dar cimbrul normal este bine de utilizat. Când vine vorba de tipul de paste, puteți servi carbonara cu spaghete sau linguine, dar mi s-a spus de mammas italieni (cu care nu mă cert!) că penne este originalul, așa că asta folosesc în această rețetă.
Înainte de a începe să gătiți, este important să vă obțineți o tigaie foarte mare sau să folosiți o tigaie de prăjire pe partea înaltă, astfel încât să puteți da pastelor o aruncare bună.
Puneți o tigaie mare cu apă sărată pentru a fierbe. Înjumătățiți și apoi sferturiți orice dovlecel mai mare pe lungime.
Tăiați și aruncați orice bucăți de mijloc pufoase și feliați dovlecelul într-un unghi în bucăți de aproximativ aceeași dimensiune și formă ca Penna. Dovleceii mai mici pot fi pur și simplu tăiați fin. Apa dvs. va fierbe acum, așa că adăugați penne în tigaie și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Pentru a vă face sosul cremos carbonara, puneți gălbenușurile de ou într-un bol, adăugați smântâna și jumătate de parmezan și amestecați împreună cu o furculiță. Condimentează ușor cu sare și piper și dă deoparte.
Încălziți o tigaie foarte mare (un 14 inch este un început bun-fiecare casă ar trebui să aibă una!), adăugați un strop bun de ulei de măsline și prăjiți pancetta sau slănina până se rumenesc și crocante.
Adăugați feliile de dovlecel și 2 vârfuri mari de piper negru, nu doar pentru a condimenta, ci pentru a da un pic de lovitură.
Presărați frunzele de cimbru, dați totul o agitare, astfel încât dovlecelul să fie acoperit cu tot uleiul minunat cu aromă de slănină și prăjiți până când încep să devină ușor aurii și s-au înmuiat ușor.
Este foarte important pentru a obține acest bit următor dreapta sau carbonara ta ar putea sfârși ruinat. Trebuie să lucrați repede. Când pastele sunt fierte, scurgeți-le, rezervând puțin din apa de gătit. Imediat, aruncați pastele în tigaie cu dovlecelul, slănina și aromele minunate, apoi scoateți-le de pe foc și adăugați o oală de apă de gătit rezervată și sosul cremos. Se amestecă repede. (Nu mai mult de gătit acum, altfel vei încăierare ouăle.)
Ia toată lumea în jurul mesei, gata să mănânce imediat. În timp ce aruncați pastele și sosul, presărați restul de parmezan și puțin mai multă apă de gătit, dacă este necesar, pentru a vă oferi un sos mătăsos și strălucitor. Gustați rapid pentru condimente. Dacă ați reușit să obțineți flori de dovlecel, rupeți-le deasupra, apoi serviți și mâncați imediat, deoarece sosul poate deveni gros și îndesat dacă este lăsat prea mult timp.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"