Macaroane Cowboy

Cowboy macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 414 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de roșii, parmezan, porumb de sâmburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Pregătiți macaroanele și brânza conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Se rumenesc carnea de vită măcinată și ceapa într-o tigaie la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți excesul de grăsime.
Într-un vas de caserolă de 2 litri, combinați macaroanele și brânza, carnea de vită măcinată, ceapa, pasta de roșii, sosul de roșii și porumbul cu lichidul său.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este încălzit. Se acoperă cu parmezan ras, dacă se dorește.