Macadamia Și Caramele De Nucă De Cocos
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Macadamia și caramele de nucă de cocos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 64 și costă 9 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 43 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, cremă de tartru, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Nucă De Cocos-Macadamia Caramele, Înnebunește! Caramele De Nucă De Cocos, și Vanilie Fasole Nucă De Cocos Zahăr Caramele.
Instrucțiuni
Linia 8-in. vas de copt pătrat cu folie și ungeți folia cu 1 linguriță de unt; deoparte.
Într-o cratiță mare grea, combinați zahărul brun, siropul de porumb, crema de tartru și untul rămas; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Scoateți din căldură; amestecați treptat laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand un termometru cu bomboane citeste 244 October (etapa cu bile ferme).
Se ia de pe foc; se amestecă ingredientele rămase.
Se toarnă în vasul pregătit. La frigider până la setare, cel puțin 2 ore.
Folosind folie, ridicați bomboanele din farfurie. Îndepărtați ușor folia; tăiați caramelul în 1-in. pătrate. Înfășurați individual în hârtie cerată; răsuciți capetele. A se păstra într-un recipient etanș.