Mac și brânză ușoare
Lightened-up Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 528 calorii. Dacă aveți lapte degresat, piper, fusilli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.
Adăugați untul în oala goală și topiți la foc mediu-mare.
Adăugați șalotul și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați făina și pudra de muștar și gătiți, amestecând, până când făina începe să se prăjească, aproximativ 1 minut.
Bateți laptele și apa de gătit rezervată; gatiti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Bateți smântâna, mozzarella, brânza elvețiană și 1 lingură de parmezan; continuați să bateți până se topește, aproximativ 1 minut. Se amestecă pastele, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se transferă într-un vas de copt de 2 litri. Preîncălziți broilerul.
Combinați restul de 2 linguri de parmezan, ierburile și sarea și piperul după gust într-un bol mic.
Se presară peste paste. Se fierbe până devine auriu și bubuit, aproximativ 2 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos