Mac și brânză italiană ușoară

Mac și brânză italiană ușoară
Rețeta ușor italiană Mac și brânză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $1.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți conserve de roșii, margarină și lapte numite, mac & cheese original și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți mac și brânză conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
2
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți și amestecați cârnații la foc mediu-mare aproximativ 5 minute sau până când nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă cârnații și roșiile fierte în mac și brânză. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand este fierbinte. Se acoperă cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Se servește fierbinte.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista