M salată de sfeclă cu sfeclă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata M. M. cu sfeclă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 181 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei de arahide, muștar dijon, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de M. C. și sfeclă, M Salată De Sâmburi Mc, și Salată De Creveți Și M.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți sfecla cu apă.
Adăugați un vârf de sare și aduceți la fierbere. Fierbeți sfecla la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Cojiți sfecla, apoi tăiați-le în bețișoare groase și transferați-le într-un castron.
Într-un castron mare, bateți oțetul cu muștarul, șalota și tarhonul.
Bateți uleiurile de arahide și măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați 3 linguri de vinetă în sfeclă și aruncați bine.
Adăugați mche la vinaigreta rămasă și aruncați bine.
Adăugați sfecla și aruncați.
Transferați salata în farfurii și serviți imediat.