Lămâie și miere marinată Mahi-mahi cu glazură

Lemon & miere marinat Mahi-mahi W / glazura este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $ 8.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 406 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, file de mahi mahi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lămâie Și Miere Marinată Mahi-Mahi Cu Glazură, Frigarui Mahi-mahi cu sunca, ananas si glazura de ghimbir-soia, și Mahi Mahi Cu Glazură De Soia Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Fluture tăiați fileurile mahi-mahi astfel încât să nu depășească 1/3 până la 1/2 inci (80 până la 125 mm) thick.In un castron mic combină oțetul de vin roșu, mierea, usturoiul și sosul hoisin. Se amestecă până se uniformizează.
Așezați atât peștele, cât și sosul într-o pungă mare și marinați la frigider pentru cel mult 20 de minute, asigurându-vă că acoperiți fileurile uniform. * Marinarea mai mult de 20 de minute va începe să descompună proteinele din pește. Crede-mă, vrei să eviți asta.Când fileurile au terminat de marinat, scoateți-le din pungă și puneți-le deoparte deocamdată. Rezervați marinada în pungă sau într-un castron mic, o veți folosi mai târziu.
Încălziți o tigaie sau un wok de dimensiuni medii la foc mediu-mare timp de 30 de secunde (sau până când o picătură de apă va fierbe instantaneu când este adăugată în tigaie).
Adăugați uleiul de măsline și acoperiți tigaia evenly.As imediat ce tigaia este fierbinte și acoperită, adăugați fileurile. Apoi presărați jumătate din sare, piper negru și pudră de ghimbir pe fileuri, asigurându-vă că acoperiți cât mai mult din carne.
Lăsați fileurile să se gătească netulburate timp de aproximativ 30 de secunde sau până când observați că marginile cărnii încep să se albească.Gătiți fileurile până când părțile lor inferioare încep să se caramelizeze și capătă o culoare aurie deschisă (1-2 minute); flip.
Presărați restul de sare, piper negru și praf de ghimbir pe fileuri și continuați să gătiți până când fiecare parte este aurie și fiecare File se fulgi (2-4 minute, în funcție de grosime).
Scoateți fileurile pe o farfurie de servire și acoperiți.
Adăugați marinada rezervată în tigaie și fierbeți la foc mic până când glazura rezultată devine maro auriu deschis (1-3 minute). * Asigurați-vă că răzuiți fundul tigaiei pentru a adăuga picăturile de file în glazură.Puneți glazura peste fiecare File și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.