Lămâie, Usturoi Și Plante Tilapia

Lămâie, usturoi și Tilapia de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 153 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de a. 1. amestecul de marinată de usturoi și ierburi sărate, sucul de lămâie, fileurile de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Usturoi Planta Tilapia, Tilapia Condimentată Cu Usturoi Și Ierburi, și Tilapia acoperită cu plante cu lămâie.
Instrucțiuni
Puneți peștele în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Bateți ingredientele rămase până se amestecă; se toarnă peste pește.
Se încălzește cuptorul la 177°.
Coaceți peștele 15 până la 20 min. sau până când se desprinde ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.