Lumpia Rolls
Dacă 25 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Lumpia Rolls ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin shaoxing, piper, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Rulouri Lumpia La Cuptor, Ton lumpia (rulouri de primăvară), și Lumpia Vegetariană (Rulouri De Primăvară Filipineze).
Instrucțiuni
Puneți uleiul într-o tigaie mare și dați focul la mediu. Un minut mai târziu, adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, 15 până la 30 de secunde.
Adăugați carnea de porc și gătiți, rupând orice bulgări și amestecând ocazional, până când carnea își pierde rozitatea, aproximativ 3 minute.
Adăugați legumele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sarea, piperul și vinul și scoateți-l de pe foc.
Așezați un înveliș lumpia plat pe o suprafață de lucru și așezați o bucată de salată deasupra. Aliniați 2 linguri pline de amestec de prăjit deasupra salatei. Îndoiți părțile laterale și rotiți bine, sigilând cusătura. Dacă este necesar, cu câteva picături de apă răspândite cu o perie sau vârful degetului.
Serviți cu unul sau ambele sosuri.
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete din lumede Mark Bittman, (C) 2005 Broadway Press.