Lumină și burniță

Lumina și burniță ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 1858 calorii. Pentru $12.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, băț de scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt), Plăcintă Cheie "Ușoară" , și Lumina Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop picant de ghimbir: dacă veți include tinctura alcoolică, combinați ardeiul cayenne și vodca timp de 5 minute. Strecurați ardeiul cayenne sau lăsați solidele să se scufunde în fundul vasului. Feliați ghimbirul decojit în felii lungi de centimetru și fierbeți în 475 de grame de apă timp de 20 de minute. Se strecoară solidele de ghimbir.
Se adaugă zahărul și acidul citric și se amestecă până se dizolvă. Dacă utilizați tinctura picantă, adăugați 3/4 linguriță de tinctură în siropul de ghimbir. Reglați-vă după gust. Păstrați siropul suplimentar sigilat la frigider, aproximativ 1 săptămână.
Combinați ienibaharul, boabele de piper, cuișoarele, scorțișoara, nucșoara și 500 de grame de apă în blender și amestecați la viteză mică timp de cinci minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu pânză de brânză.
Combinați cu zahărul și lăsați să se odihnească pentru a crea siropul. Păstrați siropul suplimentar sigilat la frigider, aproximativ 1 săptămână.
Adăugați sirop de ghimbir, sirop de ienibahar și suc de lămâie într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită până se răcește bine, aproximativ 10 secunde. Se strecoară într-un pahar de roci umplut cu gheață. Se acoperă cu apă seltzer.