Loturile reteta o ' Meat Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.27 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1821 calorii, 112g de proteine, și 116g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, piper, cârnați măcinați și alte câteva ingrediente, o puteți face. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Lots O ' Meat Lasagna, Lasagna Cu Carne Ușoară, și Lasagna din carne și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță mare, combinați mandrina măcinată, ceapa de cârnați și usturoiul. Gatiti la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată Sarea
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Întoarceți carnea în tigaie și adăugați oregano, busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile, sosul de roșii și pasta. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, parmezanul, pătrunjelul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lingura 1/4 de sos în partea de jos a unui 13 de 9 de 2-inch tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Așezați 3 tăiței de lasagna nefierte deasupra sosului. Nu suprapuneți fidea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Întindeți 1/3 din amestecul de brânză de vaci peste tăiței, acoperiți cu 1/4 de sos și 1/3 brânză mozzarella. Repetați straturile, terminând cu sos, rezervând 1/3 din brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Biscuiți Din Grâu Integral
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Coaceți 45 de minute. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace 15 minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământului și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.