Lots O ' Meat Lasagna

Lots O ' Meat Lasagna
Loturile reteta o ' Meat Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 15 minute. O porție conține 1821 calorii, 112g de proteine, și 116g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,27 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, sare, cârnați măcinați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Lasagna din carne și legume, Lasagna Cu Carne Ușoară, și Lasagna din carne și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță mare, combinați mandrina măcinată, ceapa de cârnați și usturoiul. Gatiti la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck La SolChuck La Sol
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Întoarceți carnea în tigaie și adăugați oregano, busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BusuiocBusuioc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile, sosul de roșii și pasta. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
5
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, parmezanul, pătrunjelul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lingura 1/4 de sos în partea de jos a unui 13 de 9 de 2-inch tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați 3 tăiței de lasagna nefierte deasupra sosului. Nu suprapuneți fidea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
PastePaste
SosSos
8
Întindeți 1/3 din amestecul de brânză de vaci peste tăiței, acoperiți cu 1/4 de sos și 1/3 brânză mozzarella. Repetați straturile, terminând cu sos, rezervând 1/3 din brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză De VaciBrânză De Vaci
PastePaste
SosSos
9
Coaceți 45 de minute. Se acoperă cu brânza rămasă și se coace 15 minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista