Lomo Saltado La Grătar

Lomo Saltado La Grătar
Reteta la gratar Lomo Saltado ar putea satisface pofta din America de Sud în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 321 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Al Patrulea Iulie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, frunze de cilantro, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lomo Saltado, Lomo Saltado Carne De Vită Se Amestecă Prăji, și Lomo Saltado cu ciuperci și ceapă.

Instrucțiuni

1
Au grătar pre-uns și preîncălzit la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Puneți friptura în 1 bol și ceapa în altul. Folosind un cuțit, faceți o pastă combinând usturoiul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți împreună pasta de usturoi, oțetul de orez, sosul de soia, 2 linguri de ulei de canola, chimen și piper negru măcinat. Împărțiți marinada între friptură și ceapă. La frigider 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Înainte de grătar, lăsați friptura și ceapa să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Puneți friptura pe grătar și gătiți aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Aruncați marinada. Când ați terminat, lăsați friptura să se odihnească înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Puneți ceapa cu fața în jos pe grătar și gătiți până când este ușor moale, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Când ați terminat, tăiați ceapa în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Presărați boia de ardei peste cartofi și aruncați cu uleiul de canola rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
8
Se pune pe grătar și se gătește până se înmoaie în interior, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Condimentează cu sare când ai terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Într-un castron mare combinați friptura și sucurile, ceapa, cartofii, roșiile, cilantrul și marinada rezervată. Aruncați ușor și re-condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista