Livada De Mere Pot Friptură

Livada De Mere Pot Friptură
Friptura de ghiveci de livadă de mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 50g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cartof dulce, păstârnac, friptură rotundă de fund de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Friptura De Porc Din Livada De Mere, Salată De Livadă De Mere, și Desert De Livadă De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați grăsimea din friptură.
3
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați friptura; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
5
Adăugați suc de mere, vin și suc de portocale; răzuiți tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați sare, usturoi, cuișoare, coajă și scorțișoară. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Acoperiți; coaceți la 300 timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor; întoarceți friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați legume în tigaie; acoperiți și coaceți 2 ore suplimentare. Creșteți temperatura cuptorului la 400 (nu scoateți friptura din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți, neacoperit, 20 de minute sau până când friptura este foarte fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți friptura și legumele din tigaie. Prăjiți cortul cu folie; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Serviți cu friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista