Linzer Torte
Linzer Torte este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest desert are 259 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți Pillsbury cel mai bun făină de toate scopurile, extract de migdale, conserve de caise de la smucker și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Linzer Torte, și Linzer Torte.
Instrucțiuni
1 încălziți cuptorul la 35
2 pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu fund detașabil cu spray de gătit fără stick.
3 tăiați fin migdalele într-un robot de bucătărie.
Adăugați făină și zahăr, pulsând pentru a combina. Separați un ou; puneți deoparte albusul de ou.
4 adăugați gălbenușul de ou, restul de ou întreg, untul, coaja de lămâie și extractul de migdale în amestecul de făină. Procesați sau amestecați până când aluatul formează o bilă.
5 Îndepărtați 1/3 din aluat. Aplatizați, înfășurați și refrigerați timp de cel puțin 1/2 oră sau până când este ușor de gestionat. Apăsați aluatul rămas în partea inferioară și 1-inch în sus a tăvii pregătite.
Întindeți 1/2 cană de conserve de caise uniform peste aluat.
6 Rulați aluatul rămas pe suprafața făinoasă sau între foi de hârtie cerată, într-un dreptunghi de 9 1/2 x 5 inci.
Tăiați în zece benzi (1/2-inch).
Plasați o bandă peste centrul torte.
Așezați a doua bandă pe fiecare parte, la aproximativ 2 inci de margine. Repetați în altă direcție.
Așezați o bandă între benzile centrale și cele de margine în fiecare direcție. Apăsați benzi la margine. Tăiați uniform cu cuțitul sau roata de patiserie.
Benzi de perie cu albus de ou rezervat.
7 linguri de conserve de caise rămase și conserve de zmeură în spații alternative între benzi.
Coaceți 30 de minute sau până când crusta este maro auriu. Se răcește 10 minute.
Scoateți părțile laterale ale tăvii.
Sfat dacă crusta bule în timpul coacerii, poke cu dinte de lemn alege pentru a sparge bule.