Linte franceză cu cârnați, rucola ofilită și muștar Dijon
Linte franceză cu cârnați, rucola ofilită și muștar Dijon este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 35 de fani. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, linte puy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Scoici cu spanac ofilit și sos de muștar Dijon, Salată De Rucola Cu Linte Franceză, Pui Afumat Și Prăjită, și Franceză într-o clipă: somon crocant cu linte du Puy și două mustar Cr Aproximme fra 8che pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, dreaptă, care are un capac până când uleiul strălucește, apoi adăugați cârnați. Se amestecă cârnații să se rumenească câteva minute, gătind până când grăsimea s-a revărsat și cârnații sunt foarte crocanți. Reduceți căldura dacă cârnații arată că vor arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
În timp ce cârnații se rumenesc, tăiați 1/8 până la 1/4 inch de la rădăcină și capetele înflorite ale cepei (lăsând suficient, astfel încât frunzele de ceapă să rămână intacte), apoi tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Îndepărtați pielea și ceapa cu cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați în tigaie cu linte, frunze de dafin și 4 1/2 căni de apă. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți la foc mic și acoperiți. Gatiti pana cand lintea este frageda, dar mai are o muscatura, aproximativ 45 de minute. După o jumătate de oră de gătit, adăugați un vârf de sare pentru a condimenta lintea (rezervând câteva pentru a adăuga la sfârșit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Când lintea este gata, opriți focul și pliați muștarul și rucola până când rucola se ofilește. Sare după gust și servește.