O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână linte verde, cățel de usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Linte De Casă Canal, Carpa serioasa de Gatit a casei Canal 9, și Bastoane de pește Canal House Cooking.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați praz, usturoi și pastă de roșii și gătiți, amestecând des,până când pasta parfumată și de roșii începe să se întunece, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Usturoi
Praz
3
Adăugați linteși 2 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere;reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, 45-55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit,10 minute; se adaugă sos de soia și se condimenteazăcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos De Soia
5
Serviți linte topitecu scallions, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Linte
6
Faceți înainte: lintea poate fi făcută cu 5 zileînainte. Acoperiți și răciți.