Linguine cu sos Alfredo cremos
Linguine cu sos Alfredo cremos ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 281 calorii. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, praf de usturoi, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Încercați Sos Alfredo cu ierburi peste Linguine, Sos Alfredo Cremos, și Linguine Cu Sos Cremos De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, praful de usturoi și piperul în cratiță. Se amestecă bulionul până se omogenizează. Gatiti si amestecati pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se amestecă iaurtul. Aruncați cu paste și 4 linguri de brânză.
Se presară cu pătrunjel și brânză rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.