Linguine cu confit de ceapă, brânză de capră și nuci
Linguine cu confit de ceapă, brânză de capră și nuci este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 154 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Linguine cu confit de ceapă, brânză de capră și nuci, Brânză de capră prăjită cu Confit de ceapă, și Saut Favas și Moreluri cu confit de ceapă și Linguine proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și sarea; se amestecă bine. Acoperiți și gătiți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă usturoiul; gătiți, neacoperit, 15 minute sau până când ceapa devine aurie, amestecând frecvent.
Adăugați vin; se fierbe 3 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte și se menține cald.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Adăugați lichid de gătit, paste, busuioc și următoarele 3 ingrediente în amestecul de ceapă; aruncați bine.