Linguine cu Broccoli rabe-Pesto de nuc
Linguine cu Broccoli rabe-Pesto de nuc este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 584 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de broccoli rabe, ulei de măsline, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Linguine Cu Nuci Și Broccoli Rabe Pesto, Linguine cu Broccoli Rabe, slănină și porumb, și Linguine Cu Pesto De Nuc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de 8 minute, până când sunt parfumate și ușor aurii; lasa sa se raceasca. Se toacă 2 linguri de nuci.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți broccoli rabe până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească sub apă rece. Stoarceți excesul de apă și tocați grosolan broccoli rabe.
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul.
Adăugați 1/3 cană de nuci; pulsează până se toacă grosier.
Adăugați broccoli rabe, uleiul de măsline și ardeiul roșu zdrobit și procesați până când broccoli rabe este tocat foarte fin.
Adăugați 1/3 cană de pecorino și pulsați până când se combină. Se condimentează cu sare și piper. Răsturnați pesto-ul într-un castron mare.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți linguina până la al dente.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană din apa de gătit pentru paste.
Adăugați linguina în sosul pesto, apoi amestecați în apa de gătit rezervată și aruncați până când pastele sunt bine acoperite cu sosul pesto.
Se presară cu nucile tocate și se servește imediat, trecând mai mult pecorino la masă.