Limoncello-Sorbet de mentă cu mure proaspete
Limoncello-Sorbet de mentă cu mure proaspete necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 207 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mure, zahăr, limoncello și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarte De Lămâie Ultimate Cu Mure Limoncello, Limoncello Sorbet, și Mure de anason stelat cu Sorbet de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie și mentă. Acoperiți și răciți.
Se strecoară amestecul de suc printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Se servește cu mure; garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.