Lichid de braconaj pentru homar (Bouillon de curte)
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 49 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Lichid de braconaj pentru creveți, și Cod fiert în bulion de curte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați vinul, coriandrul, sarea, ardeiul roșu, cimbru, frunzele de dafin, usturoiul și lămâia în apa clocotită, apoi reduceți focul și fierbeți, 10 până la 15 minute.
Așezați homarul în oală și fierbeți, 5 minute. Opriți focul și lăsați homarul să stea în apa fierbinte 10 minute.
Puneți homarul într-o baie de gheață sărată. Când se răcește complet, se scoate din gheață și se servește.