Lichid de braconaj pentru homar (Bouillon de curte)

Lichid de braconaj pentru homar (Bouillon de curte)
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 49 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Lichid de braconaj pentru creveți, și Cod fiert în bulion de curte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Adăugați vinul, coriandrul, sarea, ardeiul roșu, cimbru, frunzele de dafin, usturoiul și lămâia în apa clocotită, apoi reduceți focul și fierbeți, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Așezați homarul în oală și fierbeți, 5 minute. Opriți focul și lăsați homarul să stea în apa fierbinte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Puneți homarul într-o baie de gheață sărată. Când se răcește complet, se scoate din gheață și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine Seguinot-Bordet Chablis ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista