Leu de porc la grătar cu marinată de rozmarin de usturoi

Leu de porc la grătar cu marinată de rozmarin de usturoi
Leu de porc la grătar cu marinată de rozmarin de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 203 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coapse de porc, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete De Miel La Umăr La Grătar Cu Marinată De Usturoi-Rozmarin, Muschiulet de porc la gratar cu mustar, rozmarin si marinat, și Rozmarin Usturoi Muschiulet De Porc La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți medalioanele de carne de porc, puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ingredientele pentru marinată și înveliți uniform bucățile de coapse de porc. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 30 de minute sau până la 8 ore. Grătați coapsele timp de aproximativ 5 până la 8 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce carnea de porc gătește, periați cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați carnea de porc pe o farfurie încălzită și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista