Lemon Rosemary Button Shortbreads
Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 187g de grăsime, și un total de 3648 calorii. Un amestec de unt, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie, pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin, și Pâine Scurtă De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți făina, untul, zahărul granulat și sarea în vasul unui mixer.
Adăugați coaja de 1 lămâie și rozmarin.
Se amestecă la viteză mică, apoi se mărește la mediu și se amestecă până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se unește.
Formați aluatul într-un disc și răciți 30 de minute. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul până la 1/2 in. gros.
Tăiați aluatul în cercuri cu un 1 1/2-in. tăietor de prăjituri. Reroll resturi după cum este necesar. Aranjați pe foi de copt 1 in. în afară și se răcește 15 minute.
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Se amestecă zahărul pudră, sucul de lămâie și coaja rămasă până se omogenizează. Lingură 1/2 linguriță. glazurați peste fiecare prăjitură răcită, întinzându-se cu spatele lingurii; apoi apăsați 1 crenguță de rozmarin în centrul fiecărui fursec.