Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 187g de grăsime, și un total de 3648 calorii. Un amestec de unt, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine scurtă de lămâie-nucșoară cu glazură de lămâie, pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin, și Pâine Scurtă De Migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți făina, untul, zahărul granulat și sarea în vasul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
3
Adăugați coaja de 1 lămâie și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Rozmarin
4
Se amestecă la viteză mică, apoi se mărește la mediu și se amestecă până când aluatul nu mai este sfărâmicios și se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Formați aluatul într-un disc și răciți 30 de minute. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul până la 1/2 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Tăiați aluatul în cercuri cu un 1 1/2-in. tăietor de prăjituri. Reroll resturi după cum este necesar. Aranjați pe foi de copt 1 in. în afară și se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Coaceți până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se amestecă zahărul pudră, sucul de lămâie și coaja rămasă până se omogenizează. Lingură 1/2 linguriță. glazurați peste fiecare prăjitură răcită, întinzându-se cu spatele lingurii; apoi apăsați 1 crenguță de rozmarin în centrul fiecărui fursec.