Leland Palmer

Leland Palmer
Leland Palmer necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 311 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $10.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați limoncello, gin, suc de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Leland Palmer, Probiotic Arnold Palmer, și Arnold Palmer Sangria.

Instrucțiuni

1
Se amestecă miere și 1/2 cupăapă fierbinte într-un castron micpână când mierea se dizolvă.Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ApăApă
2
Combinați apă de miere, ceai de iasomie,gin, limoncello,suc de lămâie și suc de grapefruit în ulcior mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LimoncelloLimoncello
GinGin
CeaiCeai
3
Adăugați clubsoda și amestecați pentru a amesteca.Umpleți șase cuburi de zidărie de 1 halbă sau 6 pahare înalte cu cuburi de gheață. Împărțiți teamixture între borcane; topeach cu felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
4
* Limoncello, un lichior cu aromă de lămâie,poate fi găsit la multe supermarketuri, la piețele Trader Joe și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
LichiorLichior
LămâieLămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista