Legume Prăjite
Legumele prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 163 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Rootin 'Tootin' Roots Roasted-legume rădăcinoase prăjite în hârtie, Farro Cu Legume Prăjite Și Rețetă De Pansament Cu Roșii Prăjite, și Legume prăjite cu humus de piper prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 1/2 inci.
Tăiați ardeiul gras galben în bucăți de 1 inch.
Combinați cartofii dulci, ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și întoarceți până când legumele sunt acoperite uniform.
Îndepărtați amestecul de legume din pungă și așezați - l într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu ușor unsă de 11 x 15 inci.
Coaceți la 450 timp de 30 până la 35 de minute sau până când cartofii dulci sunt fragede.