Latkes Simple De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Latkes simple de cartofi. Această rețetă servește 10 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți mere, coaceți cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scrub cartofi de copt; nu coaja. Tăiați cartofii și ceapa într-un robot de bucătărie; scurgeți, apăsând între prosoape de hârtie.
Așezați cartofii și ceapa într-un castron mare; se amestecă ouăle și următoarele 3 ingrediente până se combină.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare; încălziți uleiul la 35
Strângeți aproximativ 1/4 cană de amestec de cartofi ferm în mână pentru a îndepărta excesul de lichid; aruncați cu grijă în ulei fierbinte. Se prăjesc, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați latke-urile scurse pe o grătar pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Păstrați cald într-un cuptor de 200 până la 30 de minute.
Se servește cu sos de mere.