Latkes De Cartofi La Cuptor
Rețeta de cartofi coapte poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo servește 5 și costă $1.46 pe portie. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, cartofi copți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Latkes De Cartofi Dulci La Cuptor, Latkes De Cartofi Copți Fără Grătar Fără Grăsime, și Latkes De Cartofi Dulci La Cuptor Și Smântână Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Se toarnă cartofii, ceapa, usturoiul, sarea, boabele de piper măcinate, făina și ouăle într-un castron, respectiv. Îndoiți amestecul împreună cu o spatulă de cauciuc până când ingredientele sunt bine acoperite cu ou și usturoi, sare și piper sunt amestecate uniform pe tot parcursul. Rupeți orice bucăți mari de cartofi.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie mare la 375 grade F (190 grade C).
Formați aluatul latke în bile de mărimea baseball-ului și aplatizați-le în runde groase de 1 inch.
Lucrând în loturi, așezați latkes în ulei fierbinte și gătiți până când marginile devin maro bogat, 3 până la 5 minute. Întoarceți latkes folosind o lingură cu fante și gătiți până se rumenesc și se rumenesc, încă 2 până la 3 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.