Latkes de cartofi cu mere de zmeură-scorțișoară
Latkes de cartofi cu zmeură-scorțișoară mere ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Latkes de cartofi dulci cu mere de Pecan de afine și iaurt de scorțișoară, Latkes De Cartofi Ricotta Cu Mere, și Latkes de cartofi dulci și mere.
Instrucțiuni
Adăugați cartofi și ceapă, în loturi mici, în recipientul blenderului sau al procesorului alimentar; capac. Procesați, folosind acțiunea pulsantă, până când cartofii sunt tocați grosier. Lingură într-o strecurătoare mare; se scurge 15 min., amestecând ocazional.
Bateți ușor ouăle într-un castron mare. Se amestecă pesmetul și sarea.
Adăugați amestecul de cartofi; se amestecă bine.
Se încălzește 2 lingurițe. de ulei în tigaie mare. Lingură puțin 1/4 cană din amestecul de cartofi în tigaie; apăsați ușor cu spatele lingurii pentru a aplatiza. Repetați cu amestecul de cartofi rămas, gătind 4 sau 5 latkes la un moment dat. Gatiti 2-3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați pe un platou rezistent la cuptor acoperit cu folie; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu amestecul de cartofi rămas, adăugând uleiul rămas în tigaie, după cum este necesar.
Se servește cu smântână și mere de zmeură-scorțișoară.