Latkes De Bază De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Latkes de bază de cartofi. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 302 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este perfect pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Latkes De Bază De Cartofi, Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cartofilor, într-un castron și se amestecă bine.
Adăugați cartofii ultimii și amestecați bine fără a stoarce pentru a nu extrage umezeala. Lucrați foarte repede, astfel încât să nu aibă timp să se decoloreze.Formați chiftele mijlocii-mici și aruncați ulei fierbinte sau picurați cu linguri.Se prăjește până devine auriu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.Cel mai bine servit imediat după prăjire, cu sos de mere, smântână vegană (folosiți rețetă de casă de la Go Dairy Free Pentru fără soia) sau iaurt de soia (folosiți iaurt pe bază de nucă de cocos pentru fără soia).