Latkes cu multe sosuri
Rețeta Latkes cu o mulțime de sosuri ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 435 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, scorțișoară măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați O mulțime de lămâi, Lots O ' Meat Lasagna, și Pui cu mult usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 F (95 C). Montați o foaie de copt cu o grătar și puneți-o deoparte.
Pentru a face sosurile, amestecați ingredientele pentru fiecare în boluri mici separate.
Se transferă în vasele de servire și se dă la frigider.
Folosind găurile mari de pe o răzătoare de cutie, mărunțiți cartofii într-un castron mare cu apă.
Scurgeți cartofii și clătiți sub apă curentă rece.
Scurgeți din nou bine, strângând pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Transferați cartofii într-un prosop de bucătărie curat și strângeți-l pentru a se usca și mai mult, apoi puneți-l într-un castron mare. Înfășurați ceapa tocată într-o grosime dublă de prosoape de hârtie, strângeți pentru a îndepărta cât mai multă umiditate și adăugați în castron.
Adăugați ouăle, făina, arpagicul, usturoiul și sarea și piperul după gust și amestecați pentru a se amesteca bine.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare la o adâncime de aproximativ 1/2 inch (12 mm) și se încălzește la foc mediu. Folosind mâinile, scoateți o porție din amestecul de cartofi și formați-o într-o minge puțin mai mare decât o minge de golf. Aplatizați într-o clătită foarte subțire, ștergând în continuare cu prosoape de hârtie, după cum este necesar, pentru a îndepărta umezeala rămasă și puneți-o în uleiul fierbinte. Repetați pentru a adăuga încă 2 sau 3 latkes în tigaie, asigurându-vă că nu le suprapuneți sau nu aglomerați tigaia. Gatiti pana se rumeneste pe prima parte, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă cu fante, întoarceți latkele și gătiți până se rumenesc pe a doua parte, cu 2-3 minute mai mult.
Transferați pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți foaia de copt în cuptorul cald. Repetați pentru a găti latkele rămase, adăugându-le la cuptor pe măsură ce sunt terminate. Când toate latke-urile sunt fierte, serviți imediat cu sosurile.
Din aceasta este o carte de bucate: Rețete pentru viața reală de Max Sussman și Eli Sussman. Fotografie Alex Farnum. Rețete și text drepturi de autor 2012 Eli Sussman și Max Sussman; imagini și ilustrații drepturi de autor 2012 Weldon Owen, Inc. Publicat de Olive Press.