Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă

Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Lassi sărat (lhassi) cu chimen și mentă. Această rețetă servește 8. Această băutură are 71 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Chow. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, apă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Încercați Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă, Lassi De Mentă Sărată, și Lassi De Mentă Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează. Dacă nu serviți imediat, dați-l la frigider într-un recipient etanș până la 4 zile.Pentru servire: umpleți un pahar cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 5 uncii de lassi, acoperiți cu 3 uncii de apă spumantă și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
LassiLassi
3
Garnisiți cu semințe de chimen și sare neagră, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista