Lasagna În Formă Liberă
Lasagna cu formă liberă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 589 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Formă Liberă Polenta Lasagna, Plăcintă florentină în formă liberă, și Plăcintă rustică cu căpșuni în formă liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe.
Gătiti cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare, rupând bucăți mari, până își pierde culoarea roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oregano și 1/2 linguriță. sare, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Combinați ricotta, parmezanul și busuiocul într-un castron mediu pentru microunde.
Adăugați tăiței în apă clocotită; gătiți până se înmoaie, 10 minute sau după cum direcționează eticheta pachetului. Chiar înainte de a face tăiței, amestecul de ricotta cu microunde este ridicat timp de 30 de secunde, amestecând o dată.
Răspândiți 1 1/2 Lingură. sos pe fiecare din cele 4 farfurii.
Așezați un tăiței deasupra și întindeți cu 1 1/2 lingură. amestec de brânză. Sus cu 1 1/2 lingură. sos. Repetați cu fidea, amestecul de brânză și sosul, terminând cu un strat de sos.
Presărați parmezan deasupra.
Serviți, trecând parmezan suplimentar.