Lasagna Ușoară Cu Cheeseburger Cu Slănină
Ușor Bacon Cheeseburger Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. Acest fel principal are 581 calorii, 43G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, carne de vită măcinată, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 177 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Cheeseburger Cu Slănină Imposibil De Ușoară, Cheeseburger Lasagna, și Cheeseburger Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți carne de vită, ceapă, sare și piper la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii și apa.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Simmer descoperit 10 minute.
Într-un castron mediu, bateți oul cu furculița. Se amestecă brânza ricotta, brânza elvețiană, pătrunjelul și 1/4 cană de slănină.
Întindeți aproximativ 1 cană din amestecul de vită în vasul de copt. Se acoperă cu 4 tăiței nefierte.
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta, 2 căni de amestec de vită și 3/4 cană de brânză Cheddar peste tăiței. Repetați straturile o dată, începând cu 4 tăiței. Se acoperă cu tăiței rămași, amestec de carne de vită, brânză Cheddar și slănină. Pulverizați o foaie de folie de 15 inci cu spray de gătit. Acoperiți lasagna cu folie, pulverizată cu partea în jos. Refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Coaceți acoperit 45 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc. Acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de tăiere.