Lasagna Elvețiană

Lasagna Elvețiană
Lasagna Elvețiană Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 544 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mozzarella, ulei de măsline, sare kosher și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Elvețiană, Tortilla Lasagna cu Chard elvețian, și Brânză Elvețiană Și Lasagna Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Separați tulpinile elvețiene de frunze și tocați mărunt tulpinile; veți avea aproximativ 1 1/2 căni de tulpini tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare până la cald. Apoi amestecați tulpinile, usturoiul, ceapa, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se amestecă laptele și se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Scoateți sosul de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Curățați cu grijă frunzele de ciorbă în blender cu 1 1/2 căni de sos până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă în cratiță și se adaugă jumătate din brânzeturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Întindeți aproximativ 1 cană de sos pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Strat 3 tăiței, lăsând aproximativ 1/2 inch de spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Întindeți un alt strat de sos, încă 3 tăiței și un alt strat de sos. Împrăștiați jumătate din brânzeturile rămase. Continuați să stratificați sosul și tăiței, începând și terminând cu sosul, apoi presărați cu brânzeturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Acoperiți cu folie și coaceți până când tăiței sunt fragede atunci când sunt testate cu un cuțit de decojit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Scoateți folia și continuați să coaceți până când brânzeturile sunt aurii în pete, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Lăsați lasagna să stea cu 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista