Lasagna Cu Fasole Neagră
Lasagna cu fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 482 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, tăiței lasagna, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Fasole Neagră, Lasagna Cu Fasole Neagră, și Lasagna Cu Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Tăiați jalapeos pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 4 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 5 minute. Se curăță și se toacă. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeii grași și usturoiul; saut 6 minute.
Adăugați roșii, chimen și coriandru; gatiti 3 minute.
Adăugați jalapeo și fasole; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Se amestecă coriandru, smântână și ou.
Răspândiți 3 linguri de salsa în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței ușor suprapuși peste salsa și acoperiți cu jumătate din amestecul de fasole, 1/2 cană de brânză și 3 linguri de salsa. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Întindeți salsa rămasă peste tăiței și presărați cu 1/2 cană de brânză. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza se topește.