Lasagna cu aragaz lent ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ou, tăiței lasagna și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma brânza, puteți urma acest fel principal cu Desertul Bianca Brânză La Grătar ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Slow Cooker miere - usturoi copil înapoi coaste (și' Real Food Slow Cooker Suppers ' carte de bucate Giveaway), Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ).
Instrucțiuni
1
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Se amestecă sosul de paste și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă ricotta, 1-1 / 2 cani de brânză mărunțită, 2 linguri. Parmezan, ou și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mărunțită
Parmezan
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Ouă
3
Lingură 1 cană sos de carne în aragaz lent; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare tăiței, rupte pentru a se potrivi și amestec de brânză. Acoperiți cu 2 căni de sos de carne. Se acoperă cu tăiței rămași, rupți pentru a se potrivi, amestec de brânză și sos. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Brânză
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Gatiti la 4 pana la 6 ore sau pana cand lichidul este absorbit.
5
Se presară cu brânzeturile rămase; se lasă să stea, acoperit, 10 min. sau până se topește.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.