Lasagna Cremoasă De Pui
Rețeta Lasagna cremoasă de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 679 calorii. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 325 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cașul de brânză, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Brânză De Vaci Cu Căpșuni ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna Cremoasă De Pui, Lasagna Cremoasă De Pui, și Lasagna Cremoasă De Pui Caesar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana cand este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă laptele, supa, busuiocul și piperul.
Așezați 4 tăiței în vasul de copt. Se acoperă cu aproximativ 1 cană din amestecul de supă, jumătate din brânză de vaci, 1 1/2 căni de pui, 2/3 cană de brânză mozzarella și 1/3 cană de brânză Cheddar. Repetați straturile o dată, începând cu tăiței.
Așezați 4 tăiței rămași deasupra. Se acoperă cu amestecul de supă rămas, brânză mozzarella și brânză Cheddar.
Presărați parmezan deasupra.
Coaceți descoperit 50 până la 55 de minute sau până când este fierbinte și fierbinte în centru.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.