Kringle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kringle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 431 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, ou, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Kringle, Kringle, și Kringle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic se amestecă împreună smântână și vanilie. Pune deoparte.
Folosind un blender de patiserie sau (mai multe leguminoase cu un robot de bucătărie) tăiați împreună făina și untul, astfel încât untul să fie redus la bucăți mici de mazăre. Se amestecă amestecul de smântână. Se amestecă bine pentru a forma un aluat. Împărțiți în două discuri. Aplatizați ușor discurile, acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Se incalzeste cuptorul la 450 F. Într-un castron mic amestecati împreună ou și zahăr. Pune deoparte. Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți fiecare disc de aluat într-un dreptunghi de 12 x 6 inci.
Răspândiți umplerea în centru într-o bandă subțire, lăsând doi centimetri limpezi pe fiecare parte și un centimetru și jumătate la ambele capete. Îndoiți părțile laterale peste centru, apoi pliați capetele, apăsați ușor pentru a sigila.
Periați cu spălare cu ouă.
Coaceți pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Stropiți glazura peste kringle cald. Se răcește pe grătar. A se păstra într-un recipient acoperit. Cel mai bine într-o zi.