Kona Macadamia-Caramel Torte

Kona Macadamia-Caramel Torte
Kona Macadamia-Caramel Torte este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 390 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, prăjit, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Macadamia Rumenit Unt Cherry Torte, și Plăcintă Cu Nuci De Macadamia Cu Nucă De Cocos Caramel.

Instrucțiuni

1
Rezervați 3 sau 4 nuci întregi pentru garnitură. Frecați macadamiile rămase într-un prosop pentru a îndepărta excesul de sare; ridicați nucile din prosop și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Cu degetele sau cu un robot de bucătărie, amestecați sau învârtiți făina, 1/2 cană de zahăr și untul până când amestecul este firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați oul și amestecați cu o furculiță sau vârtej până când aluatul se ține împreună; bateți într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Apăsați 2/3 din patiserie peste partea inferioară și laterală a unei tigaie rotunde de 1 1/2 inch, cu lățimea de 9 inci, cu jantă detașabilă. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Rulați patiseria rămasă între 2 foi de hârtie cerată într-o rundă de 9 inci lățime. Chill plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Între timp, turnați restul de 2 căni de zahăr într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci. Se pune la foc mediu-mare și se amestecă des până când zahărul se topește și devine chihlimbar PAL, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă smântână (amestecul se va bule) și se ia de pe foc. Se amestecă până când sosul este neted, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile (cu excepția celor rezervate garniturii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
8
Lăsați amestecul de nuci să se răcească 10 până la 20 de minute, apoi turnați în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
9
Curățați 1 foaie de hârtie cerată din patiserie rotundă și inversați patiseria pe torte umplute cu nuci. Îndepărtați hârtia rămasă. Îndoiți marginile de patiserie de sus până când este la același nivel cu marginea tigaiei. Apăsați janta de patiserie cu colțurile înmuiate în făină ale unei furculițe pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Periați ușor vârful torte cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
11
Coaceți într-un cuptor de 325 până se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Se răcește în tigaie pe un raft de 10 până la 20 de minute. Rulați un cuțit subțire între patiserie și marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți janta și lăsați torte să se răcească.
14
Se ornează cu nuci de macadamia rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
15
Tăiați în pene subțiri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista