Kimchi

Kimchi
Rețeta Kimchi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, varză napa, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza și sarea într-un castron mare, aruncând ușor pentru a combina. Se cântărește varza cu un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore, aruncând ocazional.
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Scurgeți și stoarceți uscat.
5
Combinați varza, apa și ingredientele rămase. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista