Kebaburi de miel și piper Harissa
Nevoie de o curs principal fără lactate? Kebaburile Harissa lamb & pepper ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 603 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,79 USD pe porție. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de pastă de harissa, friptură de miel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebab de miel și piper, și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul. Într-un castron mare, amestecați harissa cu uleiul, apoi introduceți mielul, ardeii și ceapa.
Adăugați puțină sare și piper și aruncați totul împreună pentru a acoperi bine.
Infilați mielul, ardeii și ceapa uniform pe 8 frigarui și așezați-le pe o tavă de copt. Răzuiește peste orice marinată rămasă.
Grătiți timp de 8-10 minute, întorcându-vă frecvent și ungând cu oricare dintre sucurile care curg. Între timp, pregătiți cuscusul urmând instrucțiunile ambalajului. Împărțiți cuscusul între 4 farfurii, acoperiți cu câteva frigarui fiecare și stropiți peste orice suc de tigaie.