Kebab de vită asiatică la grătar peste orez

Kebab de vită asiatică la grătar peste orez
Gratar din Asia kebab de vită peste orez ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 653 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de carne de vită rotundă, semințe de susan, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare sunt Kebab de porc la grătar cu marinată asiatică, Tofu asiatic la grătar și kebab de struguri, și Kebab de porc la grătar cu marinată asiatică cea mai sudică.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui din Metal sau lemn
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Friptură de frigărui și dovlecei pe frigarui separate. Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de fasole neagră, oțetul de vin de orez și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Ungeți amestecul peste toată carnea de vită și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Așezați frigarui pe grătarul fierbinte. Frigarui la grătar timp de 5 minute, întorcându-se o dată în timpul gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Presărați semințe de susan peste frigarui și grătiți încă 2 minute, până când friptura este gătită și semințele sunt maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, adăugând ardei gras la începutul timpului de gătit. Condimentează orezul, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Serviți jumătate din frigăruile de vită și toate frigăruile de dovlecei peste orez. Salvați frigăruile de vită rămase pentru o altă masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Circulpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, dispuse într-o formă dramatică asemănătoare amfiteatrului, pentru expunere și aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrantă. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și var, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice indiene și asiatice condimentate. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista