Kebab de curcan marinat cu lămâie și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de curcan marinat cu lămâie și usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 310 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.33 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare grosieră și piper măcinat, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lămâie Usturoi Creveți Kabobs, Pui de pui cu usturoi-lămâie, și Pui De Pui Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați foarte repede uleiul, sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu (opțional) și usturoiul. Încercați să obțineți o emulsie temeinică și o textură cremoasă. Alternativ, puteți învârti amestecul într-un mini robot de bucătărie.
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar la înălțime, ar trebui să puteți ține mâna doar câteva secunde peste grătare. Asamblați 4 frigarui lungi, alternând 5 cuburi de curcan cu dovlecei și ardei gras roșu. Aranjați frigarui într-un vas nemetalic.
Se toarnă marinata peste frigarui; întoarceți-vă la strat. Păstrați restul pentru sos.
Se lasă să stea cel puțin 5 minute (sau se acoperă și se dă la frigider peste noapte, întorcându-se ocazional). Se condimentează cu sare și piper.Grătarele ușor de ulei ale grătarului sau ale tăvii pentru grătar.
Așezați frigarui pe grătar; acoperiți grătarul și gătiți, rotind ocazional, până când semnele de grătar sunt vizibile și carnea este gătită la coacerea dorită, 2-4 minute pe fiecare parte.Când serviți frigarui, strecurați feliile de lămâie în plus peste carne pentru un plus de aromă.
Se servește cu sos rămas și se ornează cu crenguțe de pătrunjel, dacă se dorește.