Kay Kay ' s Pulled Pork

Kay Kay ' s Pulled Pork
Carnea de porc trasă de Kay Kay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 99 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, pudră de ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, sarea, boiaua, piperul negru, ardeiul cayenne, zahărul alb, praful de usturoi și praful de ceapă într-un castron până se amestecă uniform. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 ore sau la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Transferați carnea de porc într-un castron mare și tocați cu 2 furculițe; aruncați orice os, piele și exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit din aragazul lent. Întoarceți carnea de porc mărunțită în aragazul lent și amestecați sosul de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Reduceți căldura la minim și gătiți încă 2 ore.
6
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi carnea de porc după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista