Kay Kay ' s Pulled Pork
Carnea de porc trasă de Kay Kay ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 280 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 99 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, pudră de ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet De Porc Ușor Tras - Carne De Porc Dulce Chili Tras, Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc, și Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, sarea, boiaua, piperul negru, ardeiul cayenne, zahărul alb, praful de usturoi și praful de ceapă într-un castron până se amestecă uniform. Frecați amestecul de condimente peste carnea de porc. Acoperiți carnea de porc cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte.
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent și adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 ore sau la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Transferați carnea de porc într-un castron mare și tocați cu 2 furculițe; aruncați orice os, piele și exces de grăsime.
Scurgeți și rezervați lichidul de gătit din aragazul lent. Întoarceți carnea de porc mărunțită în aragazul lent și amestecați sosul de grătar.
Reduceți căldura la minim și gătiți încă 2 ore.
Adăugați suficient lichid de gătit rezervat pentru a umezi carnea de porc după gust.