Kale și tocană de fasole albă

Kale și tocană de fasole albă
Kale și tocană de fasole albă este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 382 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână roșii, piper proaspăt măcinat, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană De Fasole Albă Și Varză, Tocană de Kale și fasole albă, și Tocană de fasole albă, varză și cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați cârnații și gătiți, rupând carnea cu o furculiță, până când își pierde culoarea roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
3
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie și apoi amestecați ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și varza în tigaie și gătiți, amestecând, până când varza se ofilește, aproximativ 2 minute. Se amestecă roșiile, sarea și piperul; aduceți la foc mic. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când varza este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
UsturoiUsturoi
PiperPiper
KaleKale
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă fasolea în tocană și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute. Dacă doriți, zdrobiți o parte din fasole cu o furculiță pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
TocanăTocană
6
Recomandare de vin: deoarece acest fel de mâncare are o puternică influență portugheză, de ce să nu-l împerechezi cu un roșu rustic din Portugalia? Încercați unul dintre numeroasele exemple delicioase din regiunile Douro sau Ribatejo pentru o combinație pofticioasă de mâncare și băutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BeaBea
VinVin
7
Note: tăiați frunzele de kale cât mai fine posibil atunci când faceți supe și tocănițe rapide, astfel încât fiecare mușcătură să includă verdeață fragedă în loc de o gură mestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
KaleKale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista