Kale și supă de legume prăjite

Kale și supă de legume prăjite
Kale și supa de legume prăjite este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 204 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, roșii, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 15305 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă De Legume Prăjite Și Varză, Supă de fasole albă, varză și legume prăjite, și Supă De Varză De Legume.

Instrucțiuni

1
cuptor la 400 F. 
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
morcovii, roșiile, ceapa, dovleceii, usturoiul: frecați foaia de copt cu margini cu un strat subțire de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați morcovii, dovleceii, roșiile, ceapa și usturoiul pe foaia de copt și presărați cu puțin mai mult ulei de măsline și sare și piper. Frecați uleiul peste toate legumele, astfel încât să fie bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Prăjiți legumele aproximativ 45 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când sunt fierte și rumenite frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
5
Tăiați în continuare squash și morcovi: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Scoateți dovleceii prăjiți și morcovii din tigaie pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se taie în bucăți de 1/2 inch și se lasă deoparte.
8
Pur și simplu usturoiul prăjit, roșiile, ceapa: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Scoateți usturoiul prăjit din cojile lor și puneți-l într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați roșiile prăjite și ceapa. Pulsați în procesor până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
11
Deglazați tigaia de prăjire: 
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați puțină apă sau bulion pe foaia de copt și răzuiți orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Începeți supa cu bucăți rumenite, bulion, legume purificate: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
14
Adăugați bucățile rumenite, bulionul și legumele purificate într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Adăugați în oală varza tocată, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
16
Se încălzește la foc mare pentru a fierbe, se reduce focul pentru a se reduce la foc mic. Fierbeti neacoperit pana cand varza este frageda, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
17
Adăugați morcovi prăjiți, dovlecei, fasole: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
18
Adăugați morcovii prăjiți și dovleceii în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
19
Adăugați fasolea albă scursă în supă. Se fierbe timp de 8 până la 10 minute și se adaugă mai mult bulion sau apă în supă dacă are nevoie de subțiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole AlbăFasole Albă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
20
Se condimentează cu sare și piper. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
21
Poate fi făcută cu o zi înainte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate89
Revista