Kale-și-Cannellini Wrapinis
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kale-and-Cannellini Wrapinis. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 432 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, kale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cannellini și Kale Rago, Supă De Fasole Cannellini Și Kale, și Shiitake, Cannellini Și Supă De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte. Aduceți apa la fierbere într-un vas mare; adăugați kale. Gatiti 6 minute sau pana cand se inmoaie; se scurge și se lasă deoparte.
Scurgeți fasolea într-un colizor peste un bol, rezervând 1/3 cană lichid.
Încălziți picăturile în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul roșu și usturoiul și sotati 3 minute.
Adăugați slănina sfărâmată, lichidul de fasole rezervat, morcovii, salvia și sarea; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când morcovii sunt crocanți. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Se amestecă în kale; gatiti 2 minute.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Lingura 1 cana kale amestec pe fiecare tortilla; top fiecare portie cu 1 lingura de branza, și roll-up.